• ny_back

БЛОГ

Како да изберете и одржувате женски чанти за рамо и торби за гласник

Продавница за женски чанти за рамо и попречно тело

Мини чанта за гласник Style1

Малиот и извонреден тип чанта за гласник стана нов миленик на познатите личности.Покрај тоа што е лесно и погодно за излегување на улица, уникатното и разиграно чувство носи и поинакво изненадување во совпаѓањето на облеката.Комбинацијата на мини чантата на сликата многу ја намалува возраста.!

Style2 Large Tote

Овој тип на чанти често се појавува на уличните фотографии на европските и американските луѓе.За жените кои сакаат шопинг, големиот стомак е најпрактичен и најзгоден, но причините за трендовските луѓе не се само овие.Без разлика дали се работи за контрастниот ефект на големата чанта и панталоните со молив, или за аурата создадена од палтото со силуета, уникатната убавина е најнепријатна, а исто така е многу дамски да се користи долга рака за да се направи едно рамо!

Торба со синџири Style3

Заменувањето на ременот за рамо со елемент од синџир навистина ќе стане разноврсна и помодерна.Судирот на метални и ткаенини за облека секогаш ќе донесе неочекувано чувство на луксуз.

Стил4 торба со кофа

Чантата со кофа е класичен тип на голема торба.Неговата тркалезна форма наликува на кофа, но е толку несмасна, но е изненадувачки популарна кај луѓето.Попривлечен е стилот на палтото со црната канта чанта на сликата.

1, негувајте ја употребата, торбата може да трае како нова.Во нормална употреба, за да се избегне гребење на чантата, треба да се избегнуваат остри подароци.За да спречите чантата да се навлажни на дожд, обидете се да ја спакувате кесата во пластична кеса пред да излезете во дождливи денови.Исто така, треба да внимавате да не истурите кафе и сок врз неа, во спротивно кесата лесно ќе се извалка и оштетува.

2. Кесата не може често да се изложува на сонце, затоа не ја ставајте на сонце предолго по чистењето.Местото за складирање исто така треба да се обиде да избере слабо, суво и проветрено место.

3. Не ја користете чантата засега, а треба да внимавате и на одржување.Се препорачува да го ставите во картон или да го спакувате во памучна кеса за да избегнете влегување на прашина и стискање на тешки предмети.Ако имате многу мека тоалетна хартија дома, можете да ја ставите тоалетната хартија во вашата чанта за да ја одржите во форма.

Мали женски чанти


Време на објавување: Октомври-14-2022 година